Hakkı Değer Ortaokulu

WEB https://hakkidegeroo.meb.k12.tr
Adres : Kozyatağı Mah. Gazi Ethempaşa Sok. No14 Kadıköy
VİZYON : Eğitim her çocuğun hakkıdır ve her çocuk bizim için değerlidir.
MİSYON : Çağdaş, demokratik ve bilimsel bakış açısı ile etik değerlere önem veren başarı odaklı bir okul iklimi yaratmak. Öğrencilere öğrendiği bilgileri yaşamda kullanabilme, bilgiyi araştırma, keşfetme, bilgi üretebilme, eleştirel düşünme, sorgulama, yaratıcı olma, iletişim becerilerini etkili kullanma becerilerini kazanabilecekleri nitelikli ve kaliteli bir eğitim öğretim hizmeti sunmak. Öğrencilerin, zihinsel, ruhsal, sosyal, kültürel gelişimlerini destekleyerek kendilerine ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri için gereken pozitif okul ortamını oluşturmak.
BAŞARILAR : 2018 Eylül ayında lise giriş yerleştirme sonuçları eklenecektir.

Yabancı Dil : iNGİLİZCE
Servis : 2 adet okul servis aracı mevcuttur.
Ulaşım : Minibüs Caddesi ve E-5 arasında kalan bir konuma sahip olan okulumuz. Bostancı metro istasyonuna yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kozyatağı mahallesinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 8 Km uzaklıkta yer almaktayız.
Kontenjan Bilgileri : 172 öğrenci.
Sportif Etkinlikler : 2019 Okul Bandosu Çalışmaları
Bilimsel Etkinlikler : 2019 yılı Tübitak 4006 Bilim Şenliği.
Proje Çalışmaları : 2019 yılı Öncü Kadıköy´de Önceliğimiz Öğrencilerimiz Projesi II kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu projeler:Başarıya Giden Yol, Sağlıklı Yaşıyorum, Kim Korkar Matematikten, Sıfır Artık, Dersimiz Türkçe, Yenilenebilir Enerji Kaynakları Öğretimi, Hayal Defterim,Tartışıyorum Anlaşıyorum, Mutlu Aileler, Başarılı Nesiller, Açık Mağaza, Alışverişim Yapıyorum Ne Ödeyeceğimi Biliyorum, Bana Memleketini Anlat